«Gears of War 4» ble vist fram på E3

Flott grafikk, stygge monstre.

16. juni 2015 11:39

(PressFire.no): Under Microsofts pressekonferanse onsdag kveld fikk vi se den aller første gameplay-traileren fra det neste spillet i den populære «Gears of War»-serien.

Xbox-skytespillet står nemlig foran et comeback.

Her finner du flere E3-saker.

Motorsaga er med

Det hele starter rolig, med to jegere som spaserer gjennom en uhyggelig forlatt landsby på natterstid.Etter en stund bryter imidlertid helvete løs, og de må unngå sterke vinder og lynnedslag fra oven.

Da tar det heller ikke lang tid før de første monstrene dukker opp, og vi får se den klassiske motorsaga i aksjon i all sin brutalitet.

Nytt studio

Fireren produseres av et nytt Microsoft-eid studio kalt The Coalition, med tidligere Epic Games-produsent Rod Fergusson bak roret.

I tillegg ble en «ultimate edition» av eneren avduket til Xbox One. Denne vil lanseres 25. august neste år. Altså på tiårsdagen til det første spillet.

Denne nye utgaven vil komme med innhold som kun var tilgjengelig til PC-utgaven i 2007. Den vil også inneholde elementer fra «Gears of War 3».

Spillet vil være klart til julesalget i 2016, eksklusivt til Xbox One. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3