Pusses «Gears of War» opp før tiårsjubileet?

27. april 2015 14:18

(PressFire.no): Trodde du 2014 var et unntaksår, tidlig i en ny generasjon konsoller, når det gjelder oppvarma restemat og oppussa, gamle spill i ny drakt?

Dette er en tradisjon som trolig fortsetter en stund til. Microsoft bidrar gjerne med «Gears of War», hvis vi skal stole på rapportene til Polygon og Kotaku.

«Gears of War: Judgement»  (2013).

Ansiktsløft

Neste år feirer det første «Gears of War» tiårsjubileum. Skytespillet som var banebrytende da det kom ut, og gikk litt tom på slutten da People Can Fly fikk ansvaret med å presse ut en siste akt i 2013 til det vi lenge trodde skulle slutte etter tre hovedspill.

Microsoft har allerede kjøpt rettighetene til serien fra Epic Games og har et ferskt studio i sving med et helt nytt «Gears».

Før den tid er det stor sjanse for at det første «Gears of War» kommer ut til Xbox One med polert lakk – en Marcus Fenix med ansiktsløft og en grunn til å gå tilbake til røttene.

«Gears of War 3».
«Gears of War 3».

Penere lys og grafikk

Spilltestere, angivelig sysselsatt med «Gears of War» til Xbox One, lekket bilder av et slikt spill til Polygon. Dette var fra onlinekamper og det ble påstått at både det visuelle og lyseffektene har fått et løft.

En nyversjon av «Gears of War» er foreløpig ikke bekreftet fra Microsoft-hold.

Partiet av Gears Polygon fikk snusen av skal angivelig kjøre med 60 bilder i sekundet. Det kommer også fram at filmsekvensene mellom kampene gjøres på nytt, og får et løft. Det skal være det engelske Splash Damage-spillstudioet til Microsoft som står bak restaureringsjobben, ifølge Polygon.

Det underbygges av jobbutlysninger på nettsidene til Splash Damage. De søker nemlig utviklere til å jobbe med «et veldig populært AAA-spill med nestegenerasjonsgrafikk».

Ingen «Gears»-samleboks

Kotaku kom også på banen og bekreftet opplysningene. De har fått høre at dette nye «Gears»-spillet er på vei fra tre ulike kilder. Spillbloggen forteller videre at dette ikke nødvendigvis dreier seg om en samleboks med alle tre hovedspillene i serien, men kun det første «Gears of War».

Det er altså ikke sikkert Microsoft gir denne serien samme behandling som «Halo» fikk i fjor høst.

Hvis ikke Microsoft selv kommer på banen og bekrefter Gears-nyutgaven, er det sannsynligvis duket for mer nytt på E3 i midten av juni. Der får vi trolig også den første titten på det nye «Gears of War» Rod Fergusson og hans disipler hos Black Tusk jobber med

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3