«Gears of War 3» har lekket på nett!

Febrilsk jakt for å begrense skaden.

4. juli 2011 09:53

En av høstens aller største Xbox 360-titler har havnet i feil hender – drøye to måneder før lanseringen av «Gears of War 3». Flere videoer har i løpet av helgen blitt publisert, der viktige avsløringer rundt historien blir røpet.

- Vi har fått med oss rapportene om at «Gears of War 3»-innhold har lekket, og jobber tett med våre sikkerhetsfolk og politiet.

- Innholdet er ikke fra en ferdig versjon av spillet, og derfor heller ikke representativt for hva fans vil kunne spille når spillet lanseres i september, uttaler Microsoft til IGN.

Just Push Start hevder at Epic Games aktivt har fjernet lenker til nettsider som har tilbudt nedlasting av «Gears of War 3» de siste dagene. (Bare modifiserte Xbox 360-konsoller kan spille denne betaversjonen). Utvikleren ber nå folk holde seg unna denne uferdige utgaven av storspillet.

Tidligere i år lekket «Crysis 2», komplett med flerspillerdelen. Like etter fulgte nyheten om at også «Killzone 3» hadde havnet i klørne på piratene.

«Gears of War 3» lanseres til Xbox 360 den 20. september. Her er livedemonstrasjonen fra E3 i juni (fra IGN sin stream fra spillmessen).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3