«Garden Warfare» er nå med i EA Access-menyene

Slår røtter i Xbox One-spillhvelvet.

16. oktober 2014 18:31

(PressFire.no): Det Xbox One-eksklusive tiltaket EA Access har foreløpig ikke slått helt ut i blomst, når det gjelder utvalget.

Det bidrar nå «Plants vs. Zombies: Garden Warfare» med.

Ett nytt spill har dermed havnet i denne digitale samlingen, kalt The Vault.

– 

Møter behovene til flere typer spillere

Dette Popcap-spillet føyer seg dermed inn sammen med «FIFA 14», «Battlefield 4», «Peggle 2», «Need for Speed Rivals» og «Madden NFL 25». Idéen bak EA Access er å dytte inn storspill, ikke nødvendigvis de aller ferskeste, men også tilby tidlig tilgang til noen av de nye fra Electronic Arts.

Et Access-medlemskap gir dessuten ti prosent rabatt på alt spillinnhold, kjøpt digitalt.

PressFire møtte daglig leder i EA, Peter Moore, under GamesCom i august. Han forklarte oss mer om satsningen:

– Dette handler om å tilby verdi og valgmuligheter, men også legge til rette for oppdagelser. Mange av tilbakemeldingene fra beta-testere de siste ukene er: «jeg spilte fordi det lå i The Vault.» Noen amerikanere har prøvd «FIFA», folk som aldri har sparket en ball før.   

– Vi prøver nye ting for å møte behovene til flere typer spillere, fortalte Moore, som dessuten gjentok løftet om ikke å fjerne spill fra The Vault med mindre EA må, på grunn av lisenser eller faktorer utenfor EAs kontroll.

Strategisk skyting

«Plants vs. Zombies: Garden Warfare» ble først lansert som en Xbox One-eksklusiv tittel, men har senere forplantet seg til flere konsoller.

Her blander Popcap opphavet til «PvZ»-serien, tårnforsvar og strategi, med skytespillopplevelsen.

«Garden Warfare» er fokusert rundt onlinespilling, og har i tiden etter One-debuten fått flere baner og nytt innhold.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3