«Garden Warfare 2» får debuten på E3

Slik frister EA med oppfølgeren.

8. juni 2015 16:47

(PressFire.no): At Electronic Arts jobber med en oppfølger til fjorårets sjarmerende «Plants vs Zombies: Garden Warfare», er allerede kjent.

Dette ble avslørt i forbindelse med en finansmelding tidligere i år.

Nå vet vi når avdukingen skal skje.

Får debuten hos Microsoft

Det er E3-start neste mandag. 15. juni skal de fleste store spillselskapene avsløre nyheter, og under Microsofts pressekonferanse blir «Garden Warfare 2» vist for første gang.

I dag har EA og PopCap sluppet en kort video der de minner om tidspunktet og datoen, og ber samtidig: «get ready to soil your plants».

(Du kan se filmen i videovinduet).

Lader ertekanonene

«Garden Warfare» er en avlegger fra tårnforsvaropphavet. Spillet startet som en konsolleksklusiv affære på Xbox One, men fant senere veien til andre plattformer.

Det at EA og PopCap skal vise «Garden Warfare 2» for første gang hos nettopp Microsoft, tyder på at det nære samarbeidet mellom disse to gigantene fortsetter.

Microsofts pressekonferanse starter klokka 18:30 mandag 15. juni.

EA er neste selskapet som skal opp på scenen, i løpet av det som blir en lang kveld og natt med slike presssekonferanser.

Du kan se alle pressebriefene direkte på PressFire, i vårt livestudio.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3