«GTA Online»-oppdatering kan være klar før helga

- Både PlayStation 3 og Xbox 360 får.

4. oktober 2013 10:14

(PressFire.no): For å få bukt med innledende problemer knyttet til servere og feil i «Grand Theft Auto Online», forsikrer Rockstar Games at de har full fres videre i feilsøkingen og utbedringen av spillet.

«GTA Online» åpnet tirsdag denne uka, en gratis modus inkludert med «GTA V»-disken.

Siste nytt fra offisielt hold er at de nærmer seg med en større oppdatering som trolig eliminerer en god del problemer folk har slitt med – og det gjelder både på Microsoft- og Sony-konsoller.

Vi jobber nå med en oppdatering, både for PlayStation 3 og Xbox 360, som adresserer typiske meldinger vi har fått rapporter om fra «GTA Online». Vi håper å ha denne klar for nedlasting så tidlig som i morgen, skrev Rockstar torsdag.

Det kan altså bety – så lenge Sony og Microsoft sine konsollsystemfolk ikke tar tidlig helg, da – at det blir mer stabilitet i «GTA Online» denne helga, fra og med i dag.

I går rapporterte Rockstar at de har identifisert et serverproblem som gjaldt PS3-utgaven av spillet. Dette skal være løst, og utviklerne mener dette gjør at flere nå kan komme seg inn i «GTAO».

Utviklerne har midlertidig fjernet muligheten til å kjøpe spillvalutaen, GTA$. Mikrotransaksjonene er tatt bort inntil «GTA Online» er mer strømlinjeformet og feilfritt.

Tidligere denne uka, identifiserte Rockstar ni kjente feil fra spillet som de jobber med å utbedre.

Rockstar gjentar at de jobber videre med å bedre opplevelsen i onlinespillet.

- De tekniske problemene innledningsvis vil bli fikset så fort vi kan. Vær trygg på at hele teamet her hos Rockstar, og alle våre relevante partnere, jobber – og vil fortsette å jobbe – døgnet rundt for å gjøre opplevelsen så bra som mulig, så kjapt som mulig, forsikrer Rockstar.

PressFire stakk tærne i «GTA Online» et par dager, for å måle temperaturen. Så langt er vi ikke imponert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3