«GT5» med tidenes installering

Rydd plass på harddisken og kutt ned plenty lastetid.

22. november 2010 11:03

Det er bare to dager igjen til Sony slipper sin etterlengtede bilsimulator, et spill som har over 1000 biler inkludert, mer enn 70 baner fordelt på 20 geografiske områder, og mer innhold enn du noen gang har sett i ett og samlet bilspill før.

Go-kart, Nascar, WRC-rally: Alt dette er med i menyene, i tillegg til de «vanlige» Gran Turismo-modusene. Og en modus der du kan være coach for et lag med racer-kjørere.

Selv om PlayStation 3 er kjent som den kraftigste konsollen på markedet, og Blu-Ray-diskene rommer nok lagringsplass – til og med for et gigantisk spill som dette – så har Sony nå snakket om en lagringsmulighet du får tilbud om når du smetter disken inn i konsollen.

Hvis du har 6,4 GB ledig plass på harddisken din, og/eller er utålmodig med å starte neste løp.

- «Gran Turismo 5» gir deg muligheten til å installere. Dette sørger for mye kortere lastetider gjennom spillet, men er ikke påkrevd når du spiller.

- Hvis brukere velger å ikke installere data fra begynnelsen av, vil spillet gjøre det ettersom du låser opp nye områder, baner og lignende mens du spiller på normal måte.

Velger du å installere, må du ifølge Eurogamer regne med at denne prosessen tar mellom 40 minutter og en time.

Men slipper da unna med færre og kortere pauser i selve spillet. Velger du imidlertid å droppe denne muligheten, så vil spillet installere nye elementer underveis – med mens du gjør progresjon i din «GT5»-karriere.

«Gran Turismo 5» havner omsider i butikkene onsdag 24. november. Og er fortsatt PS3-eksklusivt.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3