Første dosen påfyll til «Call of Duty: Advanced Warfare»

John Malkovich mot zombiene.

14. januar 2015 12:31

(PressFire.no): Activision har nå avslørt hva den første innholdspakka til «Call of Duty: Advanced Warfare» inneholder.

Fire nye flerspillerkart, et nytt våpen og en horde med blodtørstige zombier er med i Havoc-påfyllet.

NB! I videovinduet kan du se mer av denne utvidelsen.

Dine verste mareritt samlet til ett sted

Som vanlig er dette først tilgjengelig på Xbox, og slippdatoen blir 27. januar. Andre plattformer får noen uker senere.

Litt om de nye flerspillerbanene og hva de har å by på:

Urban – beskrives av utviklerne som et kjapt kart, egnet for nærkamper og der du bør ta dette med i beregningen før du velger våpen og utstyr. Halvveis i disse kampene åpnes sidedører og sluser, og endrer samtidig dynamikken i kampene vesentlig.

Core – lagt til et tidligere atomkraftverk, midt i ørkenen, som nå ligger igjen i ruiner. Utviklerne beskriver i videoen du kan se i denne saken at det er tre distinkte veier å velge – og i midten er det et kaotisk sentrum. Droner, på jakt etter nærmeste fiende, utgjør krydderet.

Drift – ikke akkurat julestemning, men dette området er lagt til et snødekt Rocky Mountains. En karusell er plantet i midten – hvis du tør kan du altså få en 360-gradersopplevelse sammen med våpenet ditt. Sledgehammer Games forteller også om flere snikskyttermuligheter her. I likhet med Urban-kartet inntreffer det noe halvveis: et snøskred ruller inn over slagmarken.

Sideshow – «Call of Duty»-skaperne beskriver dette som et drøyt prosjekt, et kart der de har samlet skrekkelig, klovnete inspirasjon – og prøver å inkludere «dine verste mareritt på ett sted». Dette brettet er åpent, en fordel for folk med langdistansevåpen og dem som trives best med utsikt gjennom kikkertsiktet.   

Stjernespekket

Bonusvåpenet AE4 kommer kanskje godt med i den nye modusen med zombier, en angrepsrifle der «det eneste du trenger å bekymre deg for er om den blir overopphetet».

Exo zombies heter modusen med de hjernedøde. Det nye i «Call of Duty»-sammenheng, som jo har leflet med zombier flere ganger tidligere, oppsummeres egentlig godt av en Sledgehammer-utvikler:

– Du har aldri sett en zombie ikledd en exodrakt før, mens den foretar et «boost-hopp».

Exodrakten i «Advanced Warfare» gir deg egenskaper som raketthopp og tøyer grensene for hva en supersoldat kan gjøre.

Den er definitivt også med å endre tempo og muligheter i flerspillerkampene.

Bill Paxton, Rose McGowan, John Bernthal og John Malkovich er alle med i Exo zombies, de utgjør gruppen på fire som må prøve å stoppe en ny type zombier. Disse har oppstått etter et eksperiment med en ny type biologiske våpen, et prosjekt som åpenbart gikk fryktelig feil.

Kevin Spaceys tilstedeværelse i «Call of Duty: Advanced Warfare» videreføres altså av fire nye Hollywood-navn.

27. januar slippes dette påfyllet, først til Xbox. Totalt er det forskuttert fire slike utvidelser til «Advanced Warfare».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3