Kevin Spacey fronter «Call of Duty Advanced Warfare»

Se den første traileren.

2. mai 2014 10:00

(PressFire.no): Etter sigende var planen til Activision å avduke det nye spillet i «Call of Duty»-serien den kommende søndagen, men detaljer skal som vanlig ha lekket før tida.

Resultatet er at de har selv lagt ut den aller første traileren og at det viser seg at det ikke bare er snakk om moderne krigføring, men et tjukt innslag av science fiction.

Advanced Warfare

Det nye spillet får tittelen «Call of Duty Advanced Warfare» og er det første spillet som er fullutviklet av det «nye» Activision-studioet Sledgehammer Games.

Traileren viser ikke bare roboter og futuristisk krigføring, men har den Oscar-vinnende skuespilleren Kevin Spacey i sentrum. Og skal man tolke monologen i traileren, er det ikke den hyggelige og sympatiske rollen han vil ha.

Folk vil ikke ha frihet

Det kan neste se ut som de med «Call of Duty: Advanced Warfare» vil prøve seg som en politisk kommentator. Nå har de også tidligere gjort forsøk på å kommentere samtidsproblemer, blant annet med den kontroversielle terrorist-scenen på flyplassen i «Call of Duty: Modern Warfare 2».

Den nye traileren viser at spillerne vil kle på seg såkalte exoskeleton for å bevege seg kjappere, hoppe høyre, skjold og kamuflasje. 

«Call of Duty: Advanced Warfare» kommer 4. november, og er foreløpig kun bekreftet til Xbox One og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3