Åpner for «Titanfall»-samarbeid – allerede i dag

Fire spillere mot røkla.

23. oktober 2014 10:15

(PressFire.no): Denne uka hadde Respawn Entertainment fristet med de hittil største «Titanfall»-nyhetene

Såpass ivrige var disse utviklerne på å oppdatere at de strømmet på Twitch onsdag kveld for å fortelle mer: Skytespillet får nå en ny samarbeidsmodus for fire, kalt Frontier Defense.

Trenger du en ekstra håndsrekning, er selvsagt også titan-maskina tilgjengelig. Respawn hiver også våpentårn inn i Frontier Defense-modusen. Her handler det om å stå imot bølger av datafiender, en slags horde mode-variant, med både godt kjente og nye «Titanfall»-fiender.

«Titanfall»-påfyllet slippes i dag, torsdag.

Mer påfyll i november

Respawn har ikke tenkt å glemme «Titanfall» enda. De forskutterer også flere tilskudd og forbedringer i en egen november-oppdatering, den åttende siden lanseringen i mars i år.

Blant annet introduseres Ranked Play, et sett utfordringer myntet på spillere over nivå 32. I november rulles det også ut nye spillmodi.

Hele lista med nyhetene avslørt i går, finner du på Respawn-bloggen.

Ser fremover

Respawns community-sjef, Abbie Heppe, sa til PressFire på GamesCom i august at studioet nå er inne i en interessant fase.

De jobber trolig allerede med noe helt nytt (og foreløpig topphemmelig), samtidig som hun forsikret at jobben med «Titanfall» vil fortsette. Blant annet gjennom nytt innhold likt det som ble annonsert denne uka.

På GamesCom var fokuset den tredje og siste annonserte utvidelsespakka, IMC Rising.

Dette sa Heppe om de nye planene. Det nye spillet:

– Vi må på et punkt bare gjøre det, og dreie fokus. Vi ønsker å lage flere spill og må dra flere av folka våre over på prosjekter litt lengre frem i tid. Det er en naturlig progresjon. Vi er bare 90 personer, ikke 500. Vi må prioritere, fortalte Heppe.

– Mange tar det som en selvfølge at dere kommer til å lage skytespill fremover. Har dere lyst til å overraske ved å gjøre noe helt annerledes neste gang?


 Det er mange muligheter for oss videre. Vi er heldige som kan eie rettighetene til våre serier nå, og vi kan gjøre noe helt nytt. Vi er herre over vår egen skjebne, som et uavhengig studio. Samtidig er det alltid en trang til å forbedre en oppskrift. Gjøre det enda litt bedre neste gang.

Her kan du se onsdagens Twitch-strøm med Respawn, der de viser noen av «Titanfall»-nyhetene:


Watch live video from titanfall on Twitch

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3