Frister et «Football Manager» med orker og alver?

«MineCraft»-skaperen har spreke idéer.

8. mars 2011 09:49

Under forrige ukes Game Developers Conference i San Francisco, høstet svenske Markus «Notch» Persson en rekke priser for spillfenomenet «MineCraft».

Samme uke annonserte Perssons spillselskap, Mojang, sitt ferske spillprosjekt – «Scrolls». Det er Jacob Porser som er hovedmannen bak samlekortspillet «Scrolls», men Persson er naturligvis delaktig.

I et intervju avslørte Persson også at «MineCraft»-suksessen har gitt dem muligheten til å lage andre spill og at de sannsynligvis kom til å lage et «MineCraft 2».

Men det kan bli en stund til, avslører Persson nå i et ferskt intervju. Spillskaperen har nemlig tre nye idéer i kø før et eventuelt nytt «MineCraft».

Det er i et intervju med rockpapershotgun.com at Persson forteller at han har lyst til å lage en «nerdete romhandel-simulator, en bysimulator fra den virkelige verden og en fantasty-versjon av «Football Manager».

Han er usikker på hva som kommer først.

- Det går frem og tilbake. Det plager meg at det ikke finnes noen romhandelsimulatorer for tiden. Og de som har kommet ut har misforstått poenget. De er morsomme, men selve «Elite 2», som er et fantastisk spill, var ikke det jeg ville ha. Jeg har virkelig lyst til å lage det, men det kommer til å kreve mye jobb og være ekstremt nerdete. I tillegg vil det sannsynligvis ikke selge særlig bra. Men jeg håper på å kunne overbevise andre folk om at de har lyst til å lage det, sier Persson i intervjuet.

- Og så har jeg denne rare bysimulator-greia, som i hovedsak er en enspillerversjon av «Sims». Du er en figur i en by, som bare lever. Det ville ikke vært en superrealistisk bysimulator, det ville vært min versjon av hvordan liv egentlig er.

- Denne burde jeg kanskje ikke fortelle om, fordi noen stjeler kanskje idéen, men helvete heller: Det er som «Football Manager», bare for fantasy-helter. Hvis du har troll og goblins på samme lag, kan det hende trollet spiser goblinen. Slike ting.

Vi venter i spenning på hva som kommer fra denne kreative mannen i fremtiden. Det virker som det kan bli en hel del.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3