Fra «MineCraft» til «Scrolls»

Svenskene annonserer sitt nye spill.

2. mars 2011 12:41

Det svenske uavhengige spillstudioet Mojang, som er ansvarlige for kultfarsotten «MineCraft», har nå annonsert et nytt spillprosjekt kalt «Scrolls».

Spillet ble avduket med en egen nettside hvor spillets sjefdesigner, Jacob Porser, i et innlegg forteller om spillet og motivasjonen bak prosjektet.

Der avslører han at spillet er inspirert av brettspill og turbaserte samlekort, som «Magic: The Gathering». Målet skal ifølge Porser være er å skape noe med sterke røtter i taktikk med et snev av tilfeldigheter, og på den måten skape en uendelig strøm med utfordringer.

Han forteller også at det skal være mulig å utforske en verden på egenhånd, hvor du skal rense den for monstre – en etter en. Samtidig skal det også bli mulig å måle strategiske muskler mot andre spillere i turneringer av varierende størrelser.

Ellers sier de ingenting om når spillet skal slippes, men Mojang-grunnleggeren Markus Persson skriver på sin blogg at de håper å ha en alpha-versjon av spillet klar så snart som mulig.

«MineCraft»-skaperen Markus Persson skriver også på sin blogg at han ikke kommer til å involveres i «Scrolls» på dag-til-dag-basis.

På Mojang sine nettsider skrives det at det snart skal bli mulig å melde seg som kandidat for alpha-testing

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3