Får vi se mer av Kara i neste uke?

- «Heavy Rain»-skaperens nye spill blir vist på E3.

29. mai 2012 10:17

(PressFire.no): Presentasjonen til David Cage, med androiden Kara som vi får følge i unnfangelsen og på vei til samlebåndet, gjorde inntrykk da en film først ble vist under Game Developers Conference (GDC) i mars.

Det neste spillet til Cage, som sist ga ut «Heavy Rain» til PlayStation 3, kan bli vist fram under E3 som starter om en uke. Det hevder CVG.

David Cage kommer til å få en sentral plass på podiet i Los Angeles Memorial Arena natt til 5. juni norsk tid, der han kommer til å fortelle mer om Quantic Dreams neste spill. Det skriver CVG, som hevder å ha fått troverdige kilder til å røpe dette.

Sony hadde ikke lyst til å kommentere denne saken.

- Dette er ikke mitt nye spill

Under GDC i San Francisco var det knyttet forventinger til hva Cage skulle fortelle forsamlingen. På forhånd var vi forskuttert en titt på Paris-spillstudioets nyeste teknologi, og denne ble presentert gjennom androiden med litt for mange menneskelige trekk for enkeltes smak ...

NB! Se Kara-videoen nederst i saken.

- Dette er ikke mitt nye spill, bare for å understreke det. Men det er det samme vi gjorde i 2006 – da vi slapp en film av en protype vi jobbet med, kalt «The Casting», fortalte David Cage.

«The Casting» var en teknologidemo sluppet fire år før «Heavy Rain».

Kilden til CVG røper at Quantic Dream ikke bare jobber med ett, men to nye spill. Begge er på vei til Sony-konsoller, men det er foreløpig uvisst om disse er myntet på PS3 eller PlayStation 4.

- Trodde ikke det var mulig på PS3

Det viktigste for David Cage og hans kolleger har vært å lage noe etter «Heavy Rain» som fikk blodet til å bruse.

Ikke bare for potensielle kunder, når spillet er ferdig, men også for utviklerne selv.

- Hvordan kunne vi øke opplevelsen fra «Heavy Rain», spurte vi oss selv om. Jo, ved å lære oss mer om performance capture og bruke vår nye 3D-teknologi, sa Cage på GDC.

Vi trodde ikke det ville være mulig å bruke dette til PlayStation 3, for det er kraftige saker. Men vi fikk det til å funke. Noe av målet med denne teknologidemoen er også å gi oss selv en utfordring, fortalte Cage.

Her finner du datoer og tidspunkt for de største E3-pressekonferansene. Det starter tradisjonen tro igjen med Microsoft, før EA og Ubisoft følger på. Sony og Nintendo sine pressebriefer runder av misjoneringen. PressFire skal selvsagt dra mannsterke over Atlanteren også i år. Det hele starter på ettermiddagen 4. juni.

NB! Her ser du en bakomfilm, som viser litt av prosessen så langt med å gi liv til Kara. Under ser du teknologidemoen som først ble vist på GDC tidligere i år:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3