Får vi leke med «Star Wars» i Disneys nye spillsandkasse?

Planlegger årlige utgivelser av «Infinity».

25. januar 2013 13:34

(PressFire.no): Siden Disney lettet på sløret og viste de første bildene av «Infinity», har mange fått vann i munnen bare av å tenke på alle mulighetene.

For her går Disney hele veien for å inkludere alle de mest populære figurene de har fostret gjennom årene – og lar oss oppleve de i spillform, i en diger, digital sandkasse.

Allerede har Jack Sparrow («Pirates of the Carribean») og Mr. Incredible («De utrolige») blitt bekreftet. Selvsagt blir også «Toy Story»- og «Monsters Inc.»-figurene med.

Her kan du se alle Disney-navnene som til nå er bekreftet til «Infinity».

Disney-spillprodusenten avslører at det kommer til å dukke opp årlige utgivelser – og det kan ligge an til at dette universet åpnes opp gradvis til å inkludere helt nye Disney-univers.

Med «Star Wars» og Marvel-helter?

John Vignocchi sier at de dermed løper en viss risiko for at de mest datakyndige kan finne avslørende ledetråder på spilldiskene om fremtidige filmplaner fra Disney.

- Det er noe vi har gjort filmskaperne klar over, sier Vignocchi til Videogamer.

Siden Disney annonserte «Infinity», et konsept som ligner på det Activision har hatt stor suksess med i sin «Skylanders»-serie, har folk spekulert i at «Star Wars» kanskje blir med. Eller, hva med Marvel-figurene?

Disney kjøpte som kjent rettighetene til det George Lucas-skapte universet for noen få måneder siden og er i gang med nye filmplaner.  

J.J. Abrams («Lost») skal være høyaktuell for registolen til den første av tre nye «Star Wars»-filmer.

Marvel-rettighetene sikret Disney seg i 2009.

Fremtiden blir hel-digital

Ved å plassere lekefigurer på en fysisk «portal» koblet til spillmaskinen, transformeres en Jack Sparrow eller Buzz Lightyear fra plast til å bli en digital spillfigur.

På grunn av begrensninger på dagens spillkonsoller er Disney nødt til å legge til rette for at alle figurene er med på den fysiske spilldisken – selv om de planlegger å lage nedlastbare utvidelser og avsløre tilskudd noen måneder etter lansering.

Når vi får en ny PlayStation- og Xbox-konsoll, trenger ikke det å bli et problem.

- I fremtiden, mens vi flytter til nye versjoner av konsollene, kommer vi til å kunne tilby dette innholdet digitalt, og figurene i seg selv lar seg koble til (maskinvaren – journ.merk.) slik at vi umiddelbart kan initiere en nedlasting, sier John Vignocchi.

- På dagens konsollgenerasjon må dette innholdet være på disken. I fremtiden kan vi dytte dette innholdet digitalt slik at vi ikke møter dette problemet, sier spillets sjefprodusent.

«Disney Infinity» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Wii U og 3DS til sommeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3