Får «GTA V» konkurranse av «Crackdown 3»?

Microsoft avslører nytt Xbox One-spill til uka.

14. august 2013 10:34

(PressFire.no): «Crackdown» var i sin tid et av de beste eksemplene på Microsoft Games Studios' virile internproduksjon for Xbox 360, og ble tidlig en av konsollens kultslagere.

Oppfølgeren greide aldri å yte arven rettferdighet, men mye tyder på at Microsoft ønsker å gi det heseblesende sandkasseuniverset en ny sjanse. Kanskje allerede neste uke.

I den siste Microsoft-sponsede Major Nelson-podcasten røper selskapets spillsjef, Phil Spencer, at de tar med seg et nytt, Xbox One-eksklusivt spill å friste de hungrige massene på Gamescom-messen med. Det fikk vi høre av IGN.

Lokkeduer

- Vi skal ha en ordentlig kort presentasjon fra scenen med noen nyheter. Snakke om en unik eksklusiv til [Xbox One], lokker Spencer i intervjuet.

«Crackdown»-fristingen har pågått en stund fra Microsofts side.

Phil Spencer har selv stilt opp i tvprogrammer ikledd en skjorte med seriens logo, og under avsløringen av Xbox One i forkant av E3-messen ble actionspillets ikoniske lyskuler hevet rundt i menyene.

Microsoft-toppen Spencer var likevel i det vage humøret under podcasten, og ga blant annet uttrykk for at det også blir nyheter om «Europas største spillserie».

Spillfest

Konsollprodusentens hovedpoeng med den tyske tilstelningen, som er verdens største spillmesse målt i besøkstall, skal være å gi oss tid til å spille Xbox One-nyhetene.

I tillegg til et formidabelt pressekorps, rommer Gamescom nærmere 300 000 spillglade besøkende som har betalt seg inn for å snuse på nyheter.

De skal også få mulighet til å spille Xbox One via flere hundre demostasjoner på messegulvet. «Forza Motorsport 5», «Ryse: Son of Rome» og «Dead Rising 3», blant annet.

I tillegg har Blizzard ladet opp til minst én stor avduking i Köln. «Reaper of Souls» ser ut til å være den første utvidelsen til «Diablo III», mens registreringen av varemerket «The Dark Below» muligens antyder at en «World of Warcraft»-utvidelse står på trappene. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3