Forza med eksklusiv Top Gear-avtale

Luksusutgaven av «Forza Motorsport 3» blir innholdsrik og full av bilkjærlighet.

30. september 2010 22:37

Det BBC-produserte bilprogrammet Top Gear er udiskutabelt blant det mest bilvennlige programmet du kan se på TV. Microsoft har nå annonsert at de har tegnet en avtale som gjør samarbeidet med Top Gear eksklusivt for Xbox 360-bilsimulatoren i all overskuelig fremtid.

Det er både snakk om videoinnhold til fremtidige Forza-spill og muligheter for andre typer samarbeid, skriver utvikleren Turn 10 på sine hjemmesider.

- Turn 10 er stolte over å annonsere begynnelsen på et langsiktig partnerskap mellom Forza Motorsport og Top Gear. Vi er utrolig stolte over dette samarbeidet, et som ser ut til å føre to organisasjoner i verdensklasse sammen for å skape noe virkelig unikt basert på en delt pasjon for biler, skriver Forza-spillstudioet.

HVA MED 300 NYE FORZA-BILER?

TV-serien vises i 100 land verden rundt og når cirka 300 millioner seere. Trekløveret som leder programmet – Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May – dekker bilkjærligheten bredt og med overbevisning, enten det er med en kjærlig beføling på panseret til en gammel klassiker, eller på en testbane bak rattet på en ny superbil.

Top Gear har dessuten et månedlig magasin som utdyper denne interessen ytterligere, samt en redaksjon som oppdaterer jevnlig på nettsiden - der du blant annet finner bak-kulissene-klipp og eksklusivt innhold.

Les også: Vår anmeldelse av «Forza Motorsport 3».
Les også: Intervju med Forza-sjefen.

Like før Sony lanserer sitt etterlengtede «Gran Turismo 5» til PlayStation 3 i starten av november, kommer en superutgave av «Forza Motorsport 3», bilsimulatoren som først ble sluppet i oktober i fjor. Denne utgaven ble først avslørt mens det var inne til vurdering hos Australske sensurmyndigheter på sensommeren.

Ultimate Edition lanseres i slutten av oktober, og består i tillegg til alt av ekstrainnhold som er sluppet til 360-bilsimulatoren, også av 90 minutter Top Gear-innhold. Utvidelsene til «Forza 3» består blant annet av 300 biler ekstra som du kan plassere i den digitale garasjen din – og mange nye banetraséer. Alt bonusinnhold som blir inkludert i Ultimate Edition finner du på Turn 10s nettsider.             

«Forza Motorsport 3: Ultimate Edition» lanseres 29. oktober, og bare til Xbox 360.

Trailer som viser noe av ekstramaterialet som er sluppet til spillet siden i fjor høst:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3