Forbereder seg på enda et «Assassin’s Creed»

– Avsløres snart.

11. juli 2014 12:12

(PressFire.no): Årets «Assassin’s Creed» har som kjent allerede blitt avslørt for flere måneder siden.

«Unity», heter det, og tar oss med rett til hjertet av den franske revolusjonen.

Dette spillet hevder Ubisoft å ha jobbet med i tre års tid allerede, og det er øremerket de nye konsollene og pc.

Tidligere i år har det også kommet opplysninger om ytterligere et «Assassin’s Creed», kalt «Comet». Dette spillet skal ifølge ryktene være myntet på dem med de «gamle» konsollene, PlayStation 3 og Xbox 360.

Pirater i Köln?

E3-pressekonferansen til Ubisoft i forrige måned nevnte ikke «Comet». Men det gjør nå direktøren, Yves Guillemot.

I forbindelse med at han la fram de ferskeste tallene til selskapet, innrømmer han at opplysninger om et slikt spill «blir avslørt snart», skriver CVG.

Guillemot nevner ikke hvorvidt det er snakk om «Comet» eller noe annet, men det dreier seg definitivt om en annen tittel enn «Unity». 

Neste store spillmesse er GamesCom i Köln, Tyskland. I fjor hadde både Sony og Microsoft egne pressekonferanser. Ubisoft var med på begge, der de viste noen av sine spill. (GamesCom er i midten av august).

New York-besøk

Ubisoft har allerede hatt en spørrerunde blant «Assassin’s Creed»-fansen der de drøftet muligheten for å splitte serien i to, og lage et sidespor.

I mars i år fikk Kotaku informasjon om både «Comet» og «Unity». Førstnevnte skal ta med seg piratfokuset fra fjorårets «Assassin’s Creed IV: Black Flag».

Et par uker etter Kotakus kilder avslørte planene, fulgte franske GameBlog opp med enda flere opplysninger som peker i samme retning: handlingen legges til perioden rundt 1758 og hovedpersonen heter Shay, skrev de.

Kompasset peker trolig igjen mot Nord-Amerika, og blir en krysning av «Assassin’s Creed III» og «Black Flag»-utvidelsen kalt «Freedom Cry». Det blir blant annet et besøk til New York, hevdet GameBlog.

NB! Hovedbildet er fra «Assassin's Creed IV: Black Flag».

Se vårt intervju med «Assassin's Creed Unity»-produsent Lesley Phord-Toy, fra E3-spillmessa i juni. Der spurte vi blant annet: hvorfor er det ikke med noen kvinnelige spillfigurer?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3