Folka bak «Guitar Hero» jobber med «Call of Duty»

- Vi er klare for å lage skytespill.

15. juni 2012 11:49

(PressFire.no): Folka i Neversoft holder på med et mystisk «Call of Duty»-prosjekt. Det kommer fram av jobbannonsene på deres hjemmeside som altså har avslørt deres planer.

Tradisjonelt sett har utgiver Activision byttet på å få Infinity Ward og Treyarch-spillstudioene til å lage «Call of Duty». I år er det Treyarch sin tur med «Black Ops II».

- Vi har formet en gjeng av ivrige spillskapere som er klare for å jobbe med skytespillsjangeren og Activisions «Call of Duty»-serie, står det på nettsidene deres.

Neversoft søker for tiden etter flere medarbeidere. Det er foreløpig usikkert om de jobber med et helt nytt spill i den bestselgende spillserien, eller bare skal bidra med hjelp.

Men i stillingsutlysningen beskriver de selv at det dreier seg om «vårt nye FPS» (skytespill i førsteperson - journ.merk.).

Activision har de seneste årene brukt mange av sine spillstudioer for å lage de senere års «Call of Duty», spesielt etter at Infinity Ward-staben ble kraftig redusert i kjølvannet av bråket med de to tidligere studiosjefene.

Det er også store ressurser i sving for å lage «Call of Duty: Elite»-tjenesten, flerspillerdelen og de nedlastbare utvidelsene. Activision innledet et samarbeid med Sledgehammer Games, som står bak fjorårets «Call of Duty: Modern Warfare 3».

Neversoft har tidligere gitt ut «Tony Hawk»-skatespillene og står også bak en rekke «Guitar Hero»-spill. Deres siste utgivelse var «Guitar Hero: Warriors of Rock».

Se vårt intervju med folka bak høstens «Call of Duty: Black Ops II» fra årets E3:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3