Fiskebåter, helikoptre – og en brøytebil?

Nesten hundre «GTA V»-kjøretøy kan ha lekket.

16. mai 2012 14:07

(PressFire.no): Flittige forumbrukere har publisert en oversikt med kjøretøy som angivelig dukker opp i storspillet «Grand Theft Auto V».

Dette er informasjon gjemt i koden til lanseringsklare «Max Payne 3», påstås det. Rockstar står bak også dette spillet.

GTAForums og NeoGaf ser du hele listen, som består av nesten femti forskjellige bilmodeller, fem motorsykler, ni tog, ett fly, 25 båter og ti helikoptre.

I tillegg til noen forventede innslag (taxi, politibil), er det også litt krydder:

På listen ser vi blant annet spor av en brøytebil, en stridsvogn, flere typer fiskebåter, det som kan være en hvalfangstskute og en taubåt.

Er kollektvitransport din greie, er det verdt å merke seg at det står oppført både trikk, tog og t-bane.

Ikke forvent at Rockstar vil kommentere denne påståtte lekkasjen. Men vi håper definitivt å få mer nytt om storspillet snart - kanskje rundt E3-messen som starter 4. juni?

Dette er for øvrig ikke første gang at Rockstar har lagt igjen spor i en kode - som senere har vist seg å inneholde faktiske ledetråder rundt et forestående spill. Både «Bully» og «Red Dead Redemption» hadde slikt, skriver Eurogamer.

«Grand Theft Auto V» har foreløpig ikke fått bekreftet en lanseringsdato. «Max Payne 3» er ute 18. mai til PS3 og Xbox 360, mens pc-versjonen kommer et par uker senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3