«Fear 3» har fått ny dato

Mørket faller på i mai.

23. mars 2011 13:45

I januar kom meldingen om at «Fear 3» ble utsatt for andre gang. Den opprinnelige planen om å få spillet ut før julen 2010 sprakk først. På nyåret ble det forkynnet at også den nye datoen, 25. mars, røyk.

Det var en forumadministrator fra utviklerne som da avslørte at den nye datoen ville bli i mai, uten å avsløre hvilken dag som var aktuell.

Men nå har pressemeldingen tikket ut fra Warner Bros. Interactive. Utgiveren forteller at spillet vil slippes 27. mai.

Utvikleren Day 1 Studios har fått konsulenthjelp av skrekkregissøren John Carpenter til å drysse litt ubehagelig stemning over spillet. Den 63 år gamle Carpenter er kanskje mest kjent som mannen bak «Halloween», «The Thing» og «Escape from New York».

I et forsøk på å utvide kundekretsen kommer «Fear 3» for første gang i serien til å ha en samarbeidsmodus for to spillere. Det er de to sønnene til Alma, Point Man og Paxton Fettel, som kommer til å være sentral i historien. Spillet blir også utrustet med et dekningssystem.

Steve Niles, som blant annet skrev manuset til vampyrfilmen «30 Days of Night», bidrar til historien i spillet.

«Fear 3» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3 og slippes 27. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3