«F.E.A.R. 3» utsatt – igjen

Mars-lanseringen går i vasken.

12. januar 2011 16:20

Skrekkspillet «F.E.A.R. 3» er enda ikke ferdig, til tross for at utvikleren først jobbet mot en lansering før julen 2010. Etter dette peilet man seg i stedet ut et slipp den 25. mars (22. mars i USA), men disse planene ryker også.

Det er en administrator på spillets forum som bekrefter dette, ifølge VG247.

- «F.E.A.R. 3»-lanseringen blir nå i mai 2011, ettersom vi satser mot å kunne tilby det best mulige spillet til våre fans, står det på Fearfans.com.

- Takk for tålmodigheten, jeg kan love at det vil være verdt ventetiden, skriver forumadministratoren.

Da utgiveren Warner annonserte denne oppfølgeren i fjor, trakk selskapet fram at kultregissøren John Carpenter er hyret inn for å sørge for den nifse stemningen og atmosfæren i spillet. Carpenter er kjent for filmer som «Halloween» og «The Thing». Mannen som var involvert i manuset til filmen «30 Days of Night» skal også være involvert.

Den største nyheten i «F.E.A.R. 3» blir at du kan spille i samarbeidsmodus. De to sønnene til Alma, jenta som du garantert husker om du spilte det første «F.E.A.R.», blir nå sentrale i historien. Den ene er våpenekspert og kan manipulere tid, mens den andre sønnen behersker telekinetiske, overnaturlige evner. Point Man og Paxton Fettel, som disse to herrene heter, var også sentrale i det første «F.E.A.R.»-spillet som kom ut i 2005, først til PC - senere til konsoller.

Spillet utvikles av Day 1 Studios, som tidligere har hatt ansvaret for konsollversjonene i denne serien.


«F.E.A.R. 3» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av mai. Eksakt dato er enda ikke offentliggjort.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3