«Far Cry»-fremtiden sett gjennom 80-tallsbriller

«Blood Dragon» er offisielt. Lanseres neste måned.

8. april 2013 09:45

(PressFire.no): Ubisoft har fristet lenge med «Far Cry 3: Blood Dragon.» Først trodde noen at det kunne dreie seg om en neonfarget aprilspøk.

Rammen for historien, sammen med en glorete trailer og en nettside, dukket nemlig opp rundt 1. april. Lekkasjene startet imidlertid enda tidligere i år.

Men nå er det endelig bekreftet hva «Blood Dragon» dreier seg om. Før helgen begynte det å sirkulere en bunke skjermbilder, og nå har informasjon om spillet blant annet dukket opp på den offisielle Xbox LIVE Marketplace-siden.

«Far Cry 3: Blood Dragon» blir et frittstående spill. Det kommer ut allerede 1. mai, både til Xbox 360, PlayStation 3 og pc, skriver IGN.

- «Far Cry 3: Blood Dragon» finner sted på en bisarr, åpen øy der det kryr av ondskap, heter det i beskrivelsen av spillet.

- Velkommen til en 80-talls VHS-tolkning av fremtiden. Året er 2007 og du er sersjant Rex Colt – en Mark IV Cyber Commando-soldat som slåss mot en armé av kyborger.

Oppdraget er kledelig nok å redde jenta, kverke fiendene, og ikke minst: å redde verden.

Ubisoft, som gir ut spillet, lover dessuten klisjéer på rekke og rad for å feire 80-tallets VHS-actionfilmer. Da passer det perfekt at skuespilleren Michael Biehn («Terminator», «Aliens») nevnes som én av ingrediensene til dette spillet. Han gir trolig stemme til hovedpersonen, Rex Colt.

Du trenger ikke å eie fjorårets «Far Cry 3» for å spillet «Blood Dragon».

Informasjonssiden på Xbox LIVE Marketplace avslører dessuten at dette utelukkende blir en enspilleropplevelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3