Annonse
Annonse
Rosa-glorete science fiction fra 2007
Se de første bildene fra «Far Cry 3: Blood Dragon».
No items found.
5. April 2013, 11:49

(PressFire.no): Det er ingen nyhetsdager i løpet av året som er mer utfordrende enn 1. april. Spillskapere elsker nemlig også å tøyse med oss gjennom fantasirike påfunn ment å finte ut fansen.

Mange trodde nyhetene om «Far Cry 3»-tilskuddet, med glorete, rosa 80-tallsestetikk, dreide seg om en aprilspøk – men spøken ser ut til å være blodig alvor.

En håndfull skjermbilder har nå spredt seg på nettet.

– Vil overraske

Allerede i forrige måned begynte det å lekke ut detaljer om et spill kalt «Far Cry 3: Blood Dragon». Brasilianske sensurmyndigheter oppførte tittelen allerede i januar, og avslørte at både PlayStation 3, Xbox 360 og pc er påtenkt.

– Jeg jobber med noe som jeg tror vil overraske når det blir annonsert. Men det er defintivt noe i kategorien «smi mens jernet er varmt», fortalte en av spillutviklerne, Jeffrey Yohalem, til Joystiq.

De ferske skjermbildene stammer ifølge Polygon fra den offisielle Xbox-nettsiden. Utgiver Ubisoft har foreløpig ikke bekreftet «Blood Dragon».

Sci-fi fra 2007

Jorda har blitt herjet av en atomkrig, og nye tiltak og stier må oppdages for å sørge for fred, står det på den offisielle nettsiden som også har en herlig, glorete og sterkt 80-tallsinspirert trailer å by på.

– Det er fremtiden. Året er 2007, heter det videre.

Det er fortsatt usikkerhet knyttet til om dette blir et spin-off-spill. som skal selges som en nedlastbar tittel, eller utvider fjorårets «Far Cry 3»-opplevelse – som en digital ekstrapakke.

Vi tipper det ikke tar så lang tid før Ubisoft kommer på banen med en pressemelding og mer håndfaste opplysninger.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum