Fantastisk grafikk i den første virkelige «Battlefield 3»-traileren

Se den her.

23. februar 2011 17:13

Nå har første traileren som virkelig viser noe fra «Battlefield 3» endelig kommet. I traileren får vi noen glimt av hvordan spillet forhåpentligvis vil se ut i førsteperson.

Spillet blir formelt avduket når DICE drar på GDC-konferansen i San Francisco neste uke, men som eneste norske medie var PressFire.no nylig på besøk hos DICE for å se på spillet. En fyldig rapport med inntrykk blir publisert på fredag 25. februar.

Vi vet allerede at du vil spille en elitesoldat i U.S. Marines som er først inn i konfliktområder og at handlingen vil blant annet foregå i Paris, Teheran og New York.

Electronic Arts og DICE slapp også nylig en teaser-trailer, men den traileren viser egentlig ingenting fra det faktiske spillet.

Det man nå kan spørre seg, er om det blir med dette spillet Electronic Arts skal ta tronen fra «Call of Duty» som kongen av førstepersons skytespill?

«Battlefield 3» har ikke fått noen fastsatt lanseringsdato, men skal utgis til både PC, Xbox 360 og Playstation 3.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3