«Battlefield 3» kommer til høsten

Se den første friste-traileren.

4. februar 2011 11:05

I natt kom de første konkrete detaljene om «Battlefield 3» som ble avslørt av det amerikanske spillbladet Game Informer. Det ble også annonsert at en trailer skulle komme på hovedsiden til Battlefield i dag, men den har allerede nådd nettet i dag tidlig.

I traileren som nå er offisielt ute, avsløres det at spillet kommer ut til høsten. Før offisielle detaljer ble avslørt, sa DICE-sjef Karl-Magnus Trødsson at dette skulle bli det beste «Battlefield»-spillet noensinne og de skulle sørge for at dette blir den største spillanseringen DICE har gjort.

En konsekvens av dette er at de offisielt har avlyst utviklingen av både «Battlefield 1943» til PC, og den såkalte Onslaught- modusen til PC-versjonen av det glimrende «Battlefield: Bad Company 2». I stedet skal de fokusere alle ressursene sine på «Battlefield 3». 

I Game Informer avsløres det detaljer om den nye spillmotoren, Frostbite 2, som forbedrer gjengivingen av omgivelsene i spillet og som drastisk har økt mengden av gjenstander som kan sprenges i stykker.

De som skaffet seg samlerutgaven av «Medal of Honor» i fjor høst ble lovet at de skulle få en invitasjon til betatesting av «Battlefield 3» innen 12 måneder. Det betyr at vi kan forvente at betaen starter opp en gang før oktober.

Vi i PressFire har nylig fått se «Battlefield 3» i aksjon, og kan ikke si stort mer enn at det bare er å glede seg! En fyldig rapport på hva vi fikk se og høre kommer om ikke så lenge.

Det har blitt laget mange spin-offs på «Battlefield»-franchisen, men «Battlefield 3» anses som den virkelige fullblodsoppfølgeren til «Battlefield 2», som ble lansert i 2005.


«Battlefield 3» er nå annonsert til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3