Fant superobskur spillhemmelighet etter 13 år på markedet

Det skal lønne seg å mase.

29. mai 2013 11:13

(PressFire.no): «Final Fantasy IX» fra 2000 er gigantisk, selv i dagens målestokk. Det er en av de viktigste grunnene til at klassikeren fortsatt holdes som et av tidenes beste japanske rollespill.

Nå viser det seg at det 13 år gamle eposet er enda mer omfattende enn man trodde.

En spiller under alter egoet «The_Kusabi_» på GameFAQs-forumet skal ha funnet et uoppdaget og superobskurt sideoppdrag ved hjelp av en offisiell Ultimania-guide.

Obs! Oppdraget kan du se i videoen nederst på denne siden.

Må mase litt

Å finne nytt innhold er ingen smal bragd i seg selv, med tanke på hvor mange mennesker som stadig deltar i kjappspilling og andre former for dissekering av det populære JRPG-et. 

For å fullføre oppdraget, som er forkledd i dialoger med brødreparet Zenero og Benero, må man blant annet vende tilbake for å snakke med dem hele syv ganger. 

Samtidig må en utstrakt smørbrødliste av kriterier oppfylles. Den finner du i originaltråden.

I tillegg til å understreke den massive innholdsmengden i PlayStation-spillet, skaper dette også hodebry for fartsbanditter.

Det konkurreres ofte i hvem som er i stand til å fullføre alle av spillets oppdrag på kortest mulig tid. Nå ser det ut til at en ny rute må plottes for den som vil bli den rettmessige mesteren.


Opp og ned

«Final Fantasy» er en av de aller største japanske rollespillseriene i vesten, og rommer nesten 40 ulike utgivelser over 26 år. 

Den seneste utgivelsen i serien er nettrollespillet «Final Fantasy XIV», som opplevde så stor turbulens ved lansering av butikker ble bedt om å destruere det

Senere kommer totaloverhalingen «Final Fantasy XIV: A Realm Reborn», som skal løse de strieste flokene i storsatsingen fra Square Enix.

Det neste spillet i kjerneserien er fortsatt ikke annonsert, men under PlayStation 4-annonseringen  gjorde utviklerne det klart at de har «Final Fantasy»-nyheter å komme med på E3-messen i Los Angeles om to uker.

Kanskje vi får se «Final Fantasy XV» til neste generasjons konsoller da?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3