«Fallout: New Vegas» fortsetter i desember

Postapokalypsens nisse med eksklusivt innhold til Xbox 360-eiere.

18. november 2010 13:00

Tross mange bugs og tekniske problemer på lansering, noterte anmeldere «Fallout: New Vegas» som ett av årets desidert beste rollespill.

Og da er det flotte greier at Bethesda og Obsidian Entertainment har annonsert at utvidelsen, Dead Money, kommer til Xbox 360-eiere den 21. desember – akkurat i tide til juleferien.

I den nye utvidelsespakken drar du på jakt for å finne skatten til Sierra Madre Casino og i tillegg loves det nye områder og fiender du kan bryne deg på.

Som vi har skrevet om tidligere, har Bathesda og Obsidian Entertainment signert en eksklusivitetsavtale for nedlastbare utvidelser til «Fallout: New Vegas». Dermed må PlayStation 3- og PC-spillere se seg forbigått denne gangen.

Men alt håp er allikevel ikke ute - for også i forbindelse med «Fallout 3» kom utvidelsespakkene først til Xbox 360 og PC, men ble senere også sluppet til PS3. Det vil også skje denne gang, men foreløpig er det ikke annonsert hvor lenge avtalen med Microsoft løper rundt de nye, nedlastbare pakkene.

«Fallout: New Vegas» ble sluppet til Xbox 360, Ps3 og PC den 22. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3