«Fable» kommer tilbake i HD-drakt

Lanseres til Xbox 360 i høst.

4. juni 2013 16:40

(PressFire.no): «Fable»-serien har blitt en av de største for Xbox-konsollene. Det aller første kommer tilbake i en oppusset versjon senere i år.

Det har Microsoft nå bekreftet. «Fable Anniversary» kommer til Xbox 360 senere i år.

Dette er en remastret versjon av «Fable: The Lost Chapters», med achievements og HD-grafikk.

- Det har vært noe av det mest etterspurte, for vi vet hvor mye fansen elsker det originale spillet, sier Ted Timmins i Lionhead.

«Fable» kom til den første Xbox-en i 2004. Det levde aldri helt opp til de store forventningene skapt at Peter Molyneux, mannen som styrte dette studioet.

Året etter ble «Fable: The Lost Chapters» gitt ut, både til pc og senere også til Xbox. Dette var en utvidet opplevelse – med flere monstre, nye våpen og større spillområder.

Det kom også en versjon til Mac i 2008.

I en Major Nelson-podcast sier Ted Timmins at de ikke kommer til å klistre på en onlinedel. Originalen hadde heller ikke en slik, men Timmins bekrefter at de har planer om Smartglass og resultattavler - slik at du for eksempel kan sammenligne hvem av Xbox 360-vennene som har sparket flest kyllinger.

«Fable Anniversary» kommer til Xbox 360 før jul. Slik begynte Microsoft å friste med nyversjonen av spillet tidligere i dag:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3