- Et ekte nestegenerasjons eventyr

Ubisoft sier «Watch Dogs» kommer til «alle konsoller».

18. februar 2013 13:49

(PressFire.no): I fjor sommer, på E3-spillmessen i Los Angeles, var det særlig ett nytt spill som fanget oppmerksomheten.

Ubisoft brettet ut «Watch Dogs» for første gang – et hackerspill, og samtidig kanskje en kommentar til omstridte lovforslag, som SOPA eller Datalagringsdirektivet?

Også til PS4 og ny Xbox?

- Det er akkurat der vi vil at spillet skal være. Vi stiller spørsmålet «hva hadde du gjort om du hadde tilgang til dette?» og «hva er konsekvensene for alles personopplysninger og sikkerhet». Hvordan holder vi folk trygge?

Dette fortalte en av spillskaperne bak «Watch Dogs», Danny Belanger til PressFire på E3 i fjor.

Ubisoft var først litt vage rundt hvilke konsoller dette spillet kommer til, før de til slutt sa at det er myntet på PlayStation 3, Xbox 360 og Pc.

Hva med de nye konsollene fra Sony og Microsoft?

- Kommer til alle konsoller

Kotaku har mottatt det som skal være skisser til en markedsføringskampanje, der det står at «Watch Dogs» skal lanseres denne jula «til alle hjemmekonsoller».

Den franske spillkjempen har dessuten valgt å inkludere et sitat fra G4 som muligens hinter om at også PlayStation 4 og «Xbox 720» får dette spillet?

- Et ekte nestegenerasjons eventyr, heter det på ett av to sitater på bildene.

Ubisoft har foreløpig ikke bekreftet andre plattformer enn Xbox 360, PS3 og pc. De har heller ikke snakket om en mulig Wii U-versjon.

Sony og Microsoft har for ordens skyld foreløpig ikke snakket om sine nye maskiner, men førstnevnte har fristet med at de kommer til å snakke om «PlayStation-fremtiden» den 20. februar.

Kotaku spurte selskapet om dette PR-materialet indikerer at spillet kommer til enda flere konsoller enn de som allerede er annonsert, men Ubisoft har ikke lyst til å kommentere dét ytterligere – heller ikke si noe konkret om lanseringsdatoen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3