Et av de store PlayStation-håpene kommer likevel ikke i år

Hvor lenge må vi vente på «The Order: 1886»?

27. mai 2014 10:34

(PressFire.no): Det ser ut til at nok et profilert spill kan bli utsatt, noe som har blitt en slags trend for tiden.

PlayStation 4-eksklusive «The Order: 1886» ble flere ganger posisjonert som et høstspill av Sony selv, og virket til å utgjøre en av de store satsningene for PS4 i år.

Riktignok hadde spillet aldri en konkret dato, bortsett fra «høsten».

Oppdatering: Sony bekrefter utsettelsen, og skriver på den offisielle PlayStation-bloggen at «The Order» kommer tidlig 2015.


Neste år?

Nå kan det se ut til at datoen blir februar 2015 i stedet, ifølge flere anerkjente kilder.

Ryktemannen Shinobi602, som stort sett vet hva han prater om, skriver på Twitter at utsettelsen er et faktum. Det samme skriver andre Twitter-brukere, som blant annet siterer magasinet Gamereactor.

Det er tydelig bred enighet om at februar neste år er lanseringsvinduet for det lekre spillet.

For de uinnvidde: «The Order: 1886» er et tredjepersons actionspill plassert i viktorianske London, men som foregår i en alternativ virkelighet, med steampunk-estetikk, monstre og annen avansert teknologi.

Ser lovende ut

Det ser ut til å være ekstremt polert grafisk, og utviklerne i Ready at Dawn skal ha hentet mye inspirasjon fra PlayStation-klassikere som «Uncharted 2». Spillet vil fokusere kun på enkeltspiller, da utviklerne foretrekker å gjøre én ting riktig.

Stemmer utsettelsen, kan høsten fremstå som ganske tynn for PS4 når det gjelder eksklusive spill. «DriveClub», som egentlig skulle kommet i fjor, slippes imidlertid i oktober.

Sony hadde nylig en kort livestream fra spillet, og opptak fra denne kan du se her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3