Et av de beste Xbox One-spillene kommer nå til pc

– Horder av skrekk.

5. juni 2014 20:04

(PressFire.no): I porteføljen til Microsoft og Xbox One av eksklusivitetene, er det særlig tre titler som trolig har fristet pc- og PlayStation 4-eiere:

«Forza Motorsport 5», «Ryse: Son of Rome» og «Dead Rising 3».

Vi serverte den beste karakteren av dette trekløveret til «Dead Rising 3» i fjor høst.

Nå er det klart at denne zombieapokalypsen snart blir gjort tilgjengelig for pc.

– Høy oppløsning

I løpet av sommeren blir «Dead Rising 3» tilgjengelig både digitalt (via Steam) og på disk, bekrefter Capcom i dag. 

– Pc-spillere vil få oppleve horder av skrekk i høy pc-skjermoppløsning med fullt ut optimalisert grafikk, forteller utgiveren.

Det legges også vekt på at teksturer og bakgrunner kommer til å skinne i dette spillet, og at grafikken har fått seg et løft – men Capcom går ikke i detalj i denne runden hva det egentlig innebærer. Xbox One-versjonen kjører i 720p-grafikk og 30 bilder i sekundet. 

Salget gjennom Valves Steam-tjeneste innebærer at det bakes inn støtte for Steam Achievements, skylagring, byttekortene fra denne plattformen (Steam trading cards) er med, og støtte for kontrollere – om du føler det er riktig å bytte ut mus og tastatur.

Du kan bytte mellom disse to formene å styre på, når som helst, understreker Capcom.

Et zombie-bad

Nick Ramos er navnet på den nye hovedpersonen i «Dead Rising 3». Han bader formelig med sinte zombier i den fiktive byen Los Perdidos i California – og utviklerne har pakket inn tre ganger så mange zombier i denne oppfølgeren, hevder de selv. 

De har også gjort spillarealet så stort at det overgår de to første «Dead Rising»-områdene – til sammen.

«Det føles kanskje litt skuffende at det beste lanseringspillet til denne nye konsollgenerasjonen bare byr på mer av det samme gamle, men «Dead Rising 3» har såpass mange forbedringer av formelen at alt fortsatt føles friskt. Og ikke minst: fordømt moro!», skrev vi i vår anmeldelse av Xbox One-versjonen i fjor høst.

«Dead Rising 3» kommer ut til pc snart, og definitivt i løpet av sommeren. Men utgiver Capcom har foreløpig ikke avslørt en håndfast dato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3