Er det slik en kvinnelig Duke Nukem ville sett ut?

3D Realms er tilbake med et nytt spill.

15. mai 2014 13:56

(PressFire.no): De originale utviklerne bak «Duke Nukem»-spillene, 3D Realms, har mistet rettighetene til å gi ut nye spill basert på den klassiske, og kontroversielle, spillfiguren.

For bare noen måneder siden oppstod det full forvirring da et dansk selskap hevdet de hadde rettighetene til å utvikle et separat «Duke Nukem»-spill, samtidig som de mente at de hadde rettighetene til den opprinnelige 3D Realms-katalogen.

Selskapet, Interceptor, hadde på det tidspunktet allerede vært involvert med et remake av et annet 3D Realms-tilknyttet spill fra 90-tallet, nemlig «Rise of the Triad».

Prøver seg med noe nytt

Nå ser det ut til at hele «Duke Nukem»-forvirringen faller bort, og Interceptor satser sammen med 3D Realms på noe helt nytt, nemlig «Bombshell».

Bombshell ser ut til å ha byttet muskuløse Duke med en kvinnelig figur, som virker til å være hentet rett fra 1997.

Svært lettkledd og glad i utfordrende positurer, med en tidsriktig, halvbarbert sveis og massevis av det som utviklerne sikkert liker å kalle «attitude». Pluss en kybernetisk arm.

Ifølge den offisielle siden til spillet heter heltinnen Shelly Harrison, og misliker tyggegummi, solbriller og blondt hår. Tolk det som du vil.

Fartsfylt rollespill

Selve spillet er tydeligvis et isometrisk action-RPG, det skal foregå over fire forskjellige planeter der man skal slåss mot romvesener og redde presidenten.

Spillet bygger på Unreal Engine-teknologien.

Det kommer til både PC og PlayStation 4, og loves en gang i løpet av første kvartal 2015.

Interceptor forteller samtidig at det er usikkert hva som skjer med «Duke Nukem»-prosjektet, som de ikke refererer til ved navn, men i mellomtiden fokuserer de på «Bombshell».

Dette er teaser-videoen som introduserer «Bombshell»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3