Er dette nye PlayStation 3?

Lekkede bilder viser en adskillig mindre konsoll.

16. juli 2012 09:48

(PressFire.no): For to uker fikk vi nyss i rykter om at Sony skal annonsere en enda mindre PlayStation 3-konsoll på Gamescom-messa i august. 

Den ryktede maskinen bærer etter sigende navnet «Super Slim», og skal være mindre og billigere enn den eksisterende «Slim»-versjonen.

I helga fikk nettstedet Tecnoblog (via Gamespot) tak i det som skal være bilder av den kommende maskinen, som tilsynelatende har gjennomgått store forandringer.

Ruglete overflate

Kilden for bildene skal være en søknad til brasilianske Anatel, som regulerer utgivelsen av nye teleprodukter.

I et følgeskriv oppgir Sony angivelig at maskinen kommer i tre utgaver, med harddisker på henholdsvis 16, 250 og 500 gigabyte.

Konsollen skal være i matt plast som den nyeste utgaven, og har en ruglete overflate.

Etter bildene å dømme har også diskdrevet byttet plass til oppå konsollen, hvor det ser ut til at den enten åpner seg som en luke eller har en liten skyvedør.

Ny tradisjon?

Nettstedet oppgir ingen dimensjoner eller spesifikasjoner for maskinen, som ellers antas å være identisk med den eksisterende Slim-konsollen. 

Om de innledende ryktene stemmer, skal den nye maskinen avdukes på Gamescom-messa i Køln.

Den går av stabelen den 15. august og stenger dørene fire dager senere.

Der var også der Sony avslørte Slim-versjonen i 2009, på en av sine årlige pressekonferanser i forkant av hovedarrangementet.

Den påfølgende måneden endte opp med å bli den mest innbringende i PlayStation 3s historie.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3