Er det plass til nok et zombie-sandkassespill?

«State of Decay» skal forme verden etter valgene du tar.

22. august 2012 10:40

(PressFire.no): Zombiespillene har nytt en eksplosiv popularitet de siste årene, fra intens eventyrspilling og gåteløsing i  «The Walking Dead» til sandkassemastodonten «DayZ».

I tiden fremover kan også tilhengere av de vandøde se frem til storutgivelser som «The War Z», «Human Element» og skytespillversjonen av «The Walking Dead».

Nå melder Undead Labs seg i dansen med «State of Decay» - tidligere kjent som «Class 3». Kortversjonen? Det er et tredjepersons sandkassespill hvor du skal kveste vandøde, ifølge CVG.

- Lag egen base

- Du velger selv hvor du vil sette opp siste skanse, der du designer en egen base og drar på tokt for å samle mat, ammunisjon og nye, spillbare overlevende, forklarer spillets offisielle hjemmeside

Spillet utgis til både pc og Xbox 360 på et foreløpig ukjent tidspunkt, og utviklerne understreker at personlig frihet er et viktig poeng for dem.

- Hopp gjennom vinduer, hopp inn i en lastebil og kjør ned noen vandøde fotgjengere, bryt deg inn i den lokale politistasjonen og tøm våpenlageret deres eller trask inn på den lokale matbutikken og last opp med favorittsøppelmaten din, skisserer nettstedet. 

Får MMO-oppfølger

«State of Decay» støtter ifølge hjemmesiden samarbeidsspilling med en venn, og skal først og fremst være en personlig opplevelse 

Men Undead Labs jobber samtidig på en slags oppfølger under kodenavnet «Class 4», som skal være en desto større og mer omfattende nettspillingsopplevelse hvor «flere tusen spillere» vandrer i samme verden.

Det har heller ingen slippdato enn så lenge, og var først og fremst ment å være en Xbox 360-eksklusiv opplevelse i likhet med den kommende lillebroren.

De planene er likevel mer usikre nå som «State of Decay» vandrer til pc også.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3