Er «Borderlands» det neste oppusningsobjektet?

Lekket fra sensuren.

12. desember 2014 13:37

(PressFire.no): Det australske aldersmerkingsorganet har nylig finstudert innholdet i «Borderlands Remastered Edition» for å kunne fastsette passende aldersgrense.

Det er tilsynelatende snakk om en oppusset versjon av det første i serien fra Gearbox.

Player Attack ramlet først over denne oppføringen. Foreløpig har verken utviklerne eller utgiver 2K kommentert dette. Spillet har nemlig ikke blitt annonsert på vanlig vis enda.

Det er ikke første gang slik informasjon kommer fra lignende kanaler. Som oftest kommer pressemeldingene kjapt i kjølvannet, når en slik lekkasje har skjedd.

«Borderlands» kom først ut til PlayStation 3, Xbox 360 og pc i 2009, og solgte godt.

«Remastered Edition» kommer trolig ut til de nye konsollene, PlayStation 4 og Xbox One, i tillegg til at pc da vil være en enkel jobb å inkludere samtidig.

Det eneste oppføringen fra Australia forteller oss om dette, er at det dreier seg om en multiplattform-utgivelse.

«Borderlands 2» kom ut i 2012. Etter det har Gearbox både vært sysselsatt med skandalespillet «Aliens: Colonial Marines» og «Battleborn» – et spill annonsert i sommer som lener seg stødig mot den såkalte MOBA-sjangeren (multiplayer online battle arena).

Gearbox og 2K har foreløpig ikke bekreftet planene rundt «Borderlands Remastered Edition», servert en dato eller røpet hvilke plattformer som får. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3