Epics «Paragon» legges ned, og alle får pengene sine tilbake

- Vi har feilet dere. Beklager.

26. januar 2018 22:50

(PressFire.no): Det tok ikke lang tid, gitt.

For bare knappe uken siden ble det klart at Epic vurderte å legge ned hele MOBAen «Paragon», på grunn av populariteten til «Fortnite».

Ressurser og utviklere ble heller flyttet over på det langt mer suksessfylte skytespillet, kunne Epic melde, og i dag kom dødsdommen for «Paragon»:

Spillet legges ned allerede 26. april.

- Det er med et tungt hjerte vi har bestemt oss for å legge ned «Paragon», skriver Epic på hjemmesidene sine.

Etter å ha tenkt grundig gjennom det, og etter mange vanskelige debatter, så føler vi at vi ikke har en klar måte å få «Paragon» til å gro til å bli en MOBA som greier å holde på nok spillere til å klare seg.

- Vi greide ikke å levere godt nok på lovnaden vår med spillet. Vi har feilet dere, til tross for teamets utrolig harde arbeid, og vi beklager.

Epic sier de skal prøve å gi folk et plaster på såret, derfor tilbyr de pengene tilbake for de som har kjøpt noe som helst i spillet. Det er Epic selv som står for tilbakebetalingen.

Dersom du ønsker å få tilbake pengene for spillet og spiller på pc kan du fylle ut dette skjemaet. For konsollspillerne må du først lenke PSN-kontoen din til en Epic-konto.

- Takk for å ha blitt med oss på denne reisen, og for engasjementet dere har hatt til «Paragon», avslutter Epic.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3