Vurderer å droppe utvikling på «Paragon» på grunn av «Fortnite»

18. januar 2018 12:33

(PressFire.no): Det er i et innlegg på Reddit at Epic er overraskende åpne om de utfordrende framtidsutsiktene for skytespillet «Paragon».

Der forteller de om hvordan «Fortnite»-suksessen er større enn noe annet spillselskapet tidligere har lansert, men at «Paragon» ikke klarer å være bærekraftig.

Ifølge Epic er det veldig få nye spillere som spiller lengre enn den første måneden før de gir seg.

På grunn av den enorme suksessen av «Fortnite» har flere utviklere nå flyttet fra «Paragon». «Fortnite» har nå 40 millioner spillere, hvor det har kommet ti millioner nye spillere bare den siste måneden. 

Foreløpig fortsetter jobben på spillet, men de er klare på at de er usikre på framtiden til spillet.

- Over de neste ukene, skal vi prøve å finne ut om og hvordan vi kan videreutvikle «Paragon» for å oppnå vekst og suksess, og prøve noen ting internt, skriver de og varsler at det nå vil gå treigere med oppdateringer til spillet.

«Paragon» blander skytespill med elementer fra MOBA-spill som «League of Legends» og «Dota» og har således likheter med Blizzard sitt «Overwatch» - et spill som tok verden med storm.

Det ble sluppet i en tidlig utgave i mars 2016 og gikk i åpen beta februar 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3