- Enspillerdelen i «Battlefield 3» blir på 12 timer

Kan ha blitt røpet i et intervju. Se fersk trailer!

30. mars 2011 13:53

Opplysninger om «Battlefield 3», som DICE og utgiveren EA neppe hadde planlagt å gjøre kjent riktig enda, kan ha blitt røpet i et intervju med Games.on.net – gjort under GDC i San Francisco. For da reporteren spør; «hvorfor bestemte dere å ta med en 12 timer lang enspillerdel?», trekker ikke DICE-topp Troedsson en mine, eller viser noen tegn til å protestere på disse opplysningene.

Tvert i mot, han nikker ivrig mens han hører på spørsmålet og deretter svarer etter beste evne. (Se fra 1:45 i dette videointervjuet, der denne situasjonen oppstår).

Kanskje har det blitt sagt noe før kameraet ble skrudd på som foreløpig ikke har blitt gjort kjent om «Battlefield 3»? Hvis dette medfører riktighet, og at kampanjen faktisk blir på 12 timer, betyr det at denne blir omtrent dobbelt så lang som det vi er vant med fra konkurrenten «Call of Duty» - og de fleste andre førsteperson skytespill på markedet.

NB! Se den tredje traileren fra «Battlefield 3», som nylig er sluppet løs, nederst i saken

- Naturligvis ønsker vi å introdusere flere mennesker til denne spillserien. Mange mennesker ønsker ikke bare å hoppe rett inn i flerspillerdelen. De ønsker å bli kjent før de hopper inn i onlinekampene, forteller Troedsson.

- De mest hardbarkede onlinespillerne bryr seg ikke. Disse hopper rett inn. Kanskje de ikke en gang rører enspillerdelen. Men vi ønsker å få med flere mennesker, og invitere disse til Battlefield. Det er en av hovedgrunnene til at vi har med denne delen i spillet, sier General Manager i DICE, Karl-Magnus Troedsson til Games.on.net.

Under det samme eventet, i forbindelse med Game Developers Conference for noen uker siden, snakket PressFire med Troedsson og «Battlefield 3»-produsent Patrick Bach. Her tar de blant annet hevn for dårlig svensk innsats i ski-VM og spekulerer i hva som vil skje dersom de to tidligere Infinity Ward-sjefene («Call of Duty: Modern Warfare») skulle få tilgang til deres spillmotor, Frostbite 2, til sitt neste prosjekt som EA skal gi ut. Nettopp dette var noe vi fikk høre kan komme til å skje. Selvsagt litt avhengig av hva som skjer i rettssalen når Activision, EA og de to tidligere sjefene for «Call of Duty» møtes til våren.

«Battlefield 3» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av høsten.

Se denne rykende ferske traileren, som fortsetter der de første smakebitene slapp. I den nye videoen har troppen din fått beskjed om at det er observert mistenkelig aktivitet i en kjeller - en type aktivitet som har en ledning tilkoblet, og som sier «tikk, takk». Du får i oppdrag å finne ut hva som foregår. Det hele rundes av med heftig, eksplosiv action - fra nær sagt alle vinkler:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3