Hvor mye ødeleggelse kan du forvente i «Battlefield 3»?

Se den nye traileren her.

16. mars 2011 15:34

De svenske skytespillekspertene i DICE har nå sluppet løs en helt fersk trailer som fortsetter der den forrige slapp. Ved å se begge de to gameplay-videoene etter hverandre får du oppleve mye av det samme som ble vist under Game Developers Conference (GDC) i San Francisco for to uker siden.

NB! Les også vårt intervju med DICE-sjefen og «Battlefield 3»-produsenten fra GDC.

Under GDC demonstrerte DICE det hele live fra en monster-PC, foran spilljournalister fra hele verden – som i løpet av seansen ble forvandlet fra edruelige skeptikere til noe som mest av alt minnet om det du opplever fra første publikumsrad under en ekstra heit, fuktig Justin Bieber-konsert.

Denne andre gameplay-traileren fra «Battlefield 3» fokuserer på hva som skjer når laget ditt kommer seg opp på et hustak. Der blir dere raskt klar over at det er en snikskytter gjemt i bygningen vis-à-vis. Det finnes sikkert mange måter å håndtere en snikskytter på, men ingen er så effektive som metoden du ser demonstrert i videoen nederst i denne saken…

Vi kan garantere at svaret på spørsmålet vi stiller i overskriften er; «masse!». I sekundene etter at traileren runder av, åpenbarer det seg scener som utgiveren Electronic Arts muligens har tenkt er best å spare litt på - og som det definitivt er taktfullt ikke å vise akkurat i disse dager.

Den neste traileren dukker opp om to uker, står det avslutningsvis i videoen. Om vi tør å driste oss ut på tippekonkurranse - basert på det vi så live under GDC - kan det tenkes at vi da får noen luftige scener servert fra «Battlefield 3».


Til «Battlefield 3» – som lanseres denne høsten til PC og konsoller – har DICE bygd en helt ny spillmotor, kalt Frostbite 2. Den tillater deg en form for total ødeleggelse på omgivelsene som du neppe har sett i et skytespill før.

(Skru gjerne opp til 720p-kvalitet om du har bredbånd nok til slikt):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3