- Endrer ikke den visuelle identiteten til «Battlefield 3»

DICE dropper fargekorrigeringsplanene.

24. oktober 2012 11:29

(PressFire.no): Det er flere «Battlefield 3»-spillere som har uttrykt misnøye med at skytespillet har et blågrått slør over seg.

Denne stilen er selvsagt bevisst valgt fra DICE, men likevel har den blitt et tema på ymse forum.

Flere uoffisielle modifikasjoner har forsøkt å endre på fargene i spillet, for å gjøre den visuelle tonen varmere og mer realistisk. Bakdelen ved å rote med fargepaletten gjennom en slik «mod» er at du kan risikere utestengelse, ettersom denne prosessen innebærer at du tukler med filer som utviklere ikke liker.

DICE var tilsynelatende på glid, som vi skrev om i helga. Mikael Kalms fra DICE sa at utviklerne ville tillate deg å skru av fargeskaleringen i neste PC-oppdatering.

Nå har imidlertid Kalms og DICE snudd.

- Som et spillstudio er det veldig viktig for oss i DICE å ha en unik identitet i våre spill – ikke bare fra et spillmekanisk perspektiv, men også visuelt.

- Vi har forståelse for at enkelte ønsker seg en annen look i spillet, men vi er stolte av den visuelle identiteten til «Battlefield 3» – og ønsker ikke å endre den, uttaler Mikael Kalms i DICE.

Mordorhq-forumet, der denne uttalelsen havnet først, beklager samtidig Kalms over å ha vært litt for kjapp i avtrekkeren for noen dager siden. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3