Endelig, nå virker onlinespillinga i «PES 2014»!

… over én måned etter lansering.

24. oktober 2013 14:30

(PressFire.no): Kort tid etter lanseringen av «Pro Evolution Soccer 2014» gikk Konami ut og fortalte at de hadde trøbbel med spillet sitt.

Det første som skjer etter å ha dyttet inn spilldisken i en PlayStation 3 eller Xbox 360, er at du får beskjed om å laste ned en stor oppdatering. Denne åpner for flere av modusene i onlinedelen.

Denne patchen var ikke bare treig å få lastet ned – den førte i tillegg til at mange ikke fikk startet onlinekamper i det hele tatt.

Anbefalte uoffisiell løsning

Konami forsikret at de jobbet flittig med å fikse feilen. Det meldte talsmann Adam Bhatti på Twitter 20. september (lanseringsuka for spillet). I mellomtiden pekte han videre til en uoffisiell løsning som skulle reparere Xbox 360-utgaven.

Nå, en drøy måned senere, kan utgiveren fortelle at de har reparert onlineproblemene i «PES 2014».

- Fikser alle onlinefeil

- En ny oppdatering er nå ute, som fikser alle onlinefeil som påvirket Xbox 360-versjonen av «Pro Evolution Soccer 2014», og restaurerer full funksjonalitet online til spillet, står det i en pressemelding fra Konami i dag.

De sier samtidig at en 11-mot-11-modus for øyeblikket er i betatesting, og vil bli tilgjengelig «i løpet av få uker». 

(Pressemeldingen sier ikke noe om status for PS3-spillet).

Konami legger til at de er «ekstremt takknemlige overfor PES-publikummet som har vært tålmodige og forståelsesfulle».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3