Endelig får vi sette oss bak rattet på Batmobilen

Se den første traileren fra «Arkham Knight».

4. mars 2014 21:16

(PressFire.no): Britiske Rocksteady har hatt blikket festet på nye «Batman» en stund nå.

Fjorårets «Origins», lagd av et nytt Montreal-spillstudio, var for mange mest en ventepølse for å holde den fine flyten fra «Arkham Asylym» og «Arkham City» gående. 

I dag ble nye «Batman» avduket. 

Det siste kapittelet

Det har versert rykter om at Rocksteady kom til å gyve løs på en annen epoke fra opphavet. Men det viser seg at vi i stedet får det som blir betegnet som den siste delen av «Arkham»-serien.

Magasinet Game Informer kunngjorde i dag den første runden med informasjon. Dette spillet har også fått forsideplassen. 

Noen timer senere kom traileren, som du kan se nederst i denne saken.

Vi tas med tilbake til den mørke yngleplassen for ikoniske skurker. Ett år har gått siden handlingen fra «Arkham City. Flaggermushevneren er helt på toppen av karrieren, lover utviklerne. 

Spillet kommer ut til PlayStation 4, Xbox One og pc i løpet av året, heter det i den første pressemeldingen fra utgiveren Warner Bros.

Råning i Arkham City

Two-Face blir med igjen, og det sammen med Scarecrow og Pingvinen. Målet til et stjernelag av skurker er enkelt: å knuse Batman. 

Én ting som har manglet i de to første Rocksteady-spillene er muligheten til å hive seg bak rattet på Batmobilen. Planer om å la deg ferdes rundt i gotiske omgivelser med flaggermuskappa på snei, har imidlertid eksistert lenge.

En slik opplevelse blir det denne gang. Doningen gjøres nemlig kjørbar for første gang i serien, opplyser Warner.

«Batman: Arkham Knight» kroner vår suksessfulle serie, og vi kommer til å gi spillerne den største, mest imponerende tittelen så langt, reklamerer Martin Tremblay fra Warner Bros. i pressemeldingen.

Folka hos Rocksteady Studios legger ned en utrolig mengde arbeid for å levere vårt siste kapittel av «Batman: Arkham»-trilogien, forteller spillregissør Sefton Hill.

De nye konsollene har tillatt oss å blåse liv i designelementer som vi hadde sett for oss helt fra starten av, slik som Batmobilen, og hvordan denne skygger egenskapene til Batman, fortsetter Hill.


Spillet kommer i løpet av året, og her er den første filmsnutten fra «Batman: Arkham Knight»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3