Endelig! Nyversjonen av «Final Fantasy VII» blir en realitet

Fansen har ventet i over ti år.

16. juni 2015 12:33

(PressFire.no): Mako. Midgar. Avalanche. Turks.

Hvis du kjenner igjen noen av disse egennavnene, er sjansene store for at du måtte justere beltespennen et par hakk under pressekonferansen til Sony under E3 natt til tirsdag.

Etter flere år på pinebenken har Square Enix tilsynelatende gitt etter for presset. Resultatet skal være en flunkende ny versjon av gigantsuksessen «Final Fantasy VII».

Her finner du flere E3-nyheter.

Elsket rollespill

«Final Fantasy VII» ble originalt sluppet i 1997 til PlayStation-konsollen, og er i dag kjent som en av de aller beste og mest elskede tilskuddene i den uendelig lange serien med japanske rollespill.

I traileren får vi se skildringen av en dyster og industrialisert metropol, på lik linje med det vi kanskje hadde forventet i en nytolkning av storbyen Midgar fra det første spillet.

Står Sony først i køa?

Filmsekvensen avslutter med noen velkjente kjenninger som spaserer langs de dystopiske gatene, og stikkordet «REMAKE» mot en svart skjerm.

Her er det med andre ord svært lite som blir overlatt til fantasien.

Ut i fra traileren kan det virke som om spillet får slipp på flere plattformer, men at PlayStation 4 står først i køa – forhåpentligvis innen tiåret er over en gang.

Ingen lanseringsdato er så langt bekreftet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3