Ellen Page får Willem Dafoe som «farsfigur»

Og «Beyond: Two Souls» har endelig fått dato.

2. mars 2013 14:06

(PressFire.no): Det har lenge svirret rykter om at en annen stor Hollywood-stjerne skal få være med på å prege Quantic Dreams nye storspill.

«Heavy Rain»-skaperne avslørte den to ganger Oscar-nominerte skuespillerens involvering i går, og slapp samtidig datoen for det PlayStation 3-eksklusive spillet - 8. oktober blir «Beyond: Two Souls» å finne i hyllene.

Flere stjerner?

Nå er det dessuten klart at Ellen Page får godt selskap av ingen ringere enn Willem Dafoe i det kommende spillet.

Ryktene om at Dafoe skulle bli det andre store navnet har svirret siden i fjor sommer. Informasjonen kom fra en kilde «godt kjent med prosjektet», som også avslørte at flere stjerner i tillegg til Dafoe kommer til å bli avslørt.

Spillskaperne hos Quantic Games benektet siden ryktene, men nå er det altså offisielt at Dafoe er involvert.

I går ble to videoer sluppet på den offisielle PlayStation-bloggen, som både viser klipp fra spillet og skuespillerne bak scenen (nederst i artikkelen). 

- Kjærlighet og svik

Dafoe er respektert for sin bredde som skuespiller. Han har bakgrunn i storfilmer som «Platoon», «Spider-Man» og sin uforglemmelige rolle i kultfilmen «The Boondock Saints». Han spiller gjerne eksentriske og ustabile rollefigurer.

I «Beyond: Two Souls» spiller han etterforskeren Nathan Dawkins som får øynene opp for en ung Ellen Page og hennes spesielle evner. De blir knyttet til hverandre, og alt tyder på at vi blir å se Dafoe som en ganske sentral del av spillet.

- Det er et veldig komplekst forhold de har. En kombinasjon av kjærlighet og svik, sier Dafoe i filmen som viser skuespillerne bak scenen.

- Jeg er også nysgjerrig på de utfordringene vi har mens vi skaper dette. For spilleren skal kunne ta del av handlingen og ta avgjørelser for rollefigurene. Mulighetene i hvordan fortellingen kan utfolde seg er fantastisk, sier Dafoe videre. 

«Beyond: Two Souls» kommer ut 8. oktober til PlayStation.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3