EA vil ha spill som «Assassin’s Creed», «Batman» og «GTA»

– Actionspill er det største segmentet i bransjen.

16. oktober 2015 14:08

(PressFire.no): I et intervju med IGN forteller den svenske EA Studios-sjefen Patrick Söderlund at spillgiganten ønsker seg flere actionspill.

Han påpeker at actionspill er det største segmentet i spillbransjen og mener at de har for lite selv.

«Assassin's Creed» har hatt
 stor suksess.

Har lagt strategi

 EA er ikke kjent for å lage gigantiske actionspill som «Assassin’s Creed», «Batman», «GTA» eller andre sånne store spill.

– Den strategiske retningen vi har satt i gang er for å utvide portfolioen mer innen det segmentet, for å se hva vi kan bringe til spillerne som kanskje ikke har blitt gjort før.

Jade Raymond et ledd i strategien

Videre insinueres det at det nye EA-studioet som ledes av Ubisoft- og «Assassin's Creed»-veteranen Jade Raymond er et ledd i akkurat denne strategien.

– Jade Raymond ville prøve noe annet. Hun ville bygge actionspill og vi var på vei i den retningen… det passet, så derfor gjør vi det.

Söderlund avslører at de ikke bare jobber med nye merkevarer, men investerer også i flere.

Studioet Motive hjelper nå Visceral Games og den tidligere «Uncharted»-skribenten Amy Hennig med utviklingen av et nytt «Star Wars»-spill. 

Spekulasjonene har gått på at det er den legendariske rollefiguren Han Solo som får hovedrollen i det nye spillet

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3