«DuckTales» er tilbake denne sommeren

Datoen for nyversjonen bekreftet. Se Duckumentary.

12. juli 2013 13:28

(PressFire.no): I mars ble det klart at «DuckTales» snart er tilbake. Dette ble først annonsert gjennom en karaoke-trailer.

Capcom har remastret, pusset og polert på originalen fra 1990 som ble en klassiker etter å ha debutert på NES og Gameboy.

Xbox må vente litt

Vi har ikke visst noe konkret om lanseringsplanene før i dag. I en pressemelding forteller utgiveren at restaurasjonsarbeidet snart er over.

«DuckTales: Remastered» slippes på alle plattformer, minus Xbox 360, i midten av august.

PlayStation 3, Wii U og pc får spillet 13. august. For Europa sin del er PS3-datoen 14. august, ettersom PlayStation Store oppdateres hver onsdag.

Pressemeldingen heller litt kaldt vann ned ryggen på Xbox-eiere. Denne versjonen av spillet er ikke klart før måneden etter, nærmere bestemt 11. september.

Prisen blir 14,99 dollar - cirka en hundrelapp her til lands, tipper vi.

- Blir akkurat slik du husker

For å markere at spillet nå har fått spikret datoer, har utviklerne bak sydd sammen en filmsnutt – den første i en rekke av «Duckumentaries» der vi blir tatt med bak kulissene hos spillstudioet WayForward.

Planen er at det skal komme nye slike filmer ukentlig fram til lanseringen i neste måned.

Utviklerne var veldig oppmerksomme på at jobben med å renovere en 8-bitsklassiker mange har kjente minner fra, er risikosport. I forbindelse med annonseringen tidligere i år, forsikret produsent Rey Jimenez at de ikke har tenkt å polere bort «magien» fra 1990-spillet.

- Vi legger ned våre hjerter og sjel i dette spillet, sa Jimenez ifølge Polygon.

- Det kommer til å spille akkurat slik du husker, lover han

Her kan du se første «Duckamentary»-del, og blant annet finne ut hvordan de har prøvd å bevare sjela fra originalen samtidig som de har oppgradert grafikken: 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3