Du vet vel hva dette bildet betyr?

Nå rekrutteres det til nytt «Metal Gear Solid».

22. februar 2012 10:59

(PressFire.no): Nylig oppjusterte analyseselskapet Nomura Securities aksjestatusen for den japanske spillgiganten Konami. Grunnen skal ha vært en økning i forventet omsetning.

En av grunnene til det skyldes at Nomura Securitues forventer en utgivelse av et hittil uannonsert «Metal Gear Solid»-spill. Faktisk tror de at spillet kommer ut innen 31. mars 2014.

En stillingsannonse fra Kojima Production bekrefter nå at det jobbes med et helt nytt spill i «Metal Gear Solid»-serien.

Et stort bilde med teksten BigBoss vil ha deg for «neste» MGS» har blitt lagt ut på en egen rekrutteringsnettside.

Ifølge annonsen er det over 20 ledige stillinger for å lage «Metal Gear Solid» til konsoller og pc.

De vil nå bruke utviklerkonferansen i San Francisco, Game Developers Conference, for å finne ingeniører og en manager til å håndtere merkevaren. Konferansen varer fra 6. mars til 9. mars.

Et «Metal Gear»-spill er allerede i utvikling, men handling og spillmekanikk ligger på siden av det vi kjenner fra «Metal Gear Solid»-serien. Derfor har også spillet fått tittelen «Metal Gear Rising: Revengeance» og utvikles av «Bayonetta»-studioet Platinum Games.

Hva man kan forvente av et nytt «Metal Gear Solid»-spill er ikke kjent, men Hideo Kojima har avslørt i en video (se den i bunnen) at han allerede i 2008 leverte fra seg «Metal Gear Solid 5»-idéer til et utviklingsteam. Blant idéene skulle vi følge The Boss og Cobra Unit under invasjonen av Normandie under andre verdenskrig.

Utviklingsteamet skulle likevel ikke ha følt seg komfortabel med å utvikle et spill i serien uten Hideo Kojima bak roret.

Forrige spill i «Metal Gear Solid»-serien var kritikerroste «Peace Walker» til PSP i 2010, mens «Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots» kom til PlayStation 3 i 2008.

«Metal Gear Solid 2», «Metal Gear Solid 3 og «Metal Gear Solid: Peace Walker» har nylig fått HD-grafikk, og er puttet i en fantastisk samling til PlayStation 3 og Xbox 360. Den er også på vei til PlayStation Vita. I tillegg kommer «Metal Gear Solid 3: Snake Eater» til Nintendo 3DS 8. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3