Du får snike deg innpå og titte på kvinnenes truser

- Mener ikke å være støtende, sier Suda 51.

24. juni 2013 09:35

(PressFire.no): Suda 51 har klart å skape seg en noe unik profil som spillutvikler. Han klarer å mikse galskap, pupper og vold i en forenlighet kritikere og spillere elsker å være uenige om.

På en måte har det blitt godtatt at det er bare slik Suda 51 er. Litt gal, eksentrisk, og komplett useriøs.

- Legges merke til

- Jeg tror at når du får kritikk, betyr det at folk legger merke til arbeidet ditt, sa Suda til Gamesindustry International under spillmessa E3 (se hele den gedigne E3-dekningen vår her).

- All form av artistisk verdi, alt du skaper - det finnes alltid kritikk å hente. Noe som betyr at vi skaper et inntrykk. Så jeg tror at vi fortsetter med vår tankegang, sier han.

Sudas forrige spill, zombieslasheren «Lollipop Chainsaw», introduserte 18-årige Juliet Starling i et minimalt heiagjengkostyme. 

Spillet var godt krydret med pinlige sexreferanser, regnbuer, hjerter og slikkepinner. 

- Seksualitet er et ømt punkt. Vi mener ikke å være støtende, vi prøver å skape noe som får folk til å le litt fordi vi håndterer temaet, sier Suda.

Gigolo-oppdrag

Nå for tiden er det «Killer is Dead» som gjelder for Sudas studio Grasshopper Manufacture. Denne gangen er det snakk om en kjærlig snikmorder.

Om du trodde det nye spillet skulle være uten seksuell spenning, tro om igjen.

Suda utstyrer nemlig protagonisten med røntgenbriller som lar ham se undertøyet til damene.

I en type «Gigolo-oppdrag», som det heter, får du muligheten til å prøve å få disse damene i seng ved å sjarmere de med drinker og komplimenter, noe denne videoen viser.

Men husk, om du går for fort frem kan det ende opp med en saftig ørefik i stedet. 

«Killer is Dead» er et actionspill som kommer 27. august til PlayStation 3 og Xbox 360. Her er traileren som ble sluppet i forbindelse med E3:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3