Dropper 3D-støtte i «Little Big Planet 2»

Og det til tross for at Sony skryter av at «spillet ser fantastisk ut i 3D».

3. desember 2010 14:55

Sony har nå bekreftet at PlayStation 3-spillet «Little Big Planet 2» ikke får støtte for 3D allikevel.

Dette kommer frem i forbindelse med at coveret ble avduket på den offisielle PlayStation-bloggen og det manglet et «3D-støtte»-merke på omslaget.

På grunn av den manglende markeringer på coveret, spør en leser i kommentarfeltet om det kommer 3D-støtte. Sonys Mark Valledor svarer, og bekrefter at 3D ikke kommer med i spillet i denne omgangen.

Og det på tross av at Sonys Mike Hocking tidligere i høst fortalte videogamer.com at det «ser fantastisk ut i 3D».

Ironisk nok har noen av figurene på coveret på seg 3D-briller.

Oppfølgeren til sjarmtrollet «Little Big Planet» fra 2008 skulle opprinnelig bli sluppet denne senhøsten, men ble utsatt til januar 2011 i siste liten.

Spillet befant seg opprinnelig i listen over 3D-spill til PlayStation 3, men har nå av ukjente grunner mistet støtte for 3D-tv-er.

Som en oppvarming til «Little Big Planet 2» slippes det i neste uke en nedlastbart tyvstart med «Sackboy’s Prehistoric Moves» - ti brett med dinosaurtema.

Forsmaken vil også ha støtte for PlayStation Move, hvor den ene personen bruker Move-kontrolleren for å manipulere og tilrettelegge omgivelsene for de andre spillerne, som spiller med vanlig håndkontroller.

«Sackboy’s Prehistoric Moves» slippes først for PlayStation Plus-brukere 8. desember, mens andre må vente til 15. desember.

«Little Big Planet 2» utvikles eksklsuivt til PS3 og slippes i januar 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3