«Little Big Planet 2» er utsatt til 2011

Den prestisjefulle oppfølgeren rekker ikke julesalget.

23. september 2010 12:28

De siste dagene har ryktene versert om at Sonys flaggskiptittel «Little Big Planet 2» til PlayStation 3 vil bli utsatt. Disse ryktene økte i omfang etter at en Media Molecule-ansatt skal ha lekket informasjon til pressen.

Det har imidlertid vært tyst fra både utviklerstudioet og Sony, men i dag kom den offisielle meldingen om at spillet er utsatt til januar 2011. Oppfølgeren skulle opprinnelig bli sluppet i november.

- Mest av alt elsker vi fansen, og vi kunne ikke la dere spille sammen før vi visste at vi kunne tilby dere den best mulige opplevelsen. Det er grunnen til at vi nå har tatt den vanskelige avgjørelsen å utsette utgivelsen i hele verden, som var planlagt i år, men som nå blir januar 2011, står det på de offisielle nettsidene til utvikleren.

I skrivet uttrykker utvikleren skuffelse over å måtte utsette spillet, men understreker at de vil unne seg selv litt mer tid med utvikling. De påpeker videre at de vil finne måter fansen kan få flere smakebiter av det som er i vente. I forrige uke startet en betatest av spillet, og PressFires inntrykk kan du lese mer om her.

Det første «Little Big Planet»-spillet var revolusjonerende fordi det åpnet for at spillerne selv kunne skape sine egne brett. Kreasjonene du lagde kunne også deles med andre spillere via nettet. Til oppfølgeren har utvikleren valgt å øke ambisjonsnivået ytterligere – nå skal du ikke bare kunne lage dine egne brett, men dine egne spill.

Med en rekke fleksible verktøy, som i utgangspunktet er lette å bruke, vil du kunne skape dine egne spillkonsepter. Spillet vil også innholde den tradisjonelle plattformdelen slik det første spillet hadde, men vil også introdusere flere nye elementer.

«Little Big Planet 2» utvikles eksklusivt til PlayStation 3 og kommer i januar 2011.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3